Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3209g3606kcal678.1g0g96.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1123g303kcal14.6g53.9g2.2g19.1g
Porkkana 417g136kcal2.6g23.2g0.8g10.6g
Punaviini 481g339kcal1.5g1g0g0g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.3g2.8g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g48g53kcal2.4g10.1g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 23g66kcal2.5g3.4g4.7g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 64g220kcal6.5g44.9g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g9507kcal1418.8g281.2g210.6g69.6g
Valittu annoskoko5376g4754kcal709.4g140.6g105.3g34.8g
Annoskoko puolitettuna2688g2377kcal354.7g70.3g52.7g17.4g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890