Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2590g8888kcal264g1813.3g31.1g90.7g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.6g0g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 399g2831kcal3g1.6g318.8g0g
Kananmuna kuoreton 438g625kcal54.8g1.3g44.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa199g598kcal45.8g0g45.8g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g1594g797kcal47.8g63.8g39.9g0g
Ruohosipuli, tuore80g22kcal1.1g3g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g27731kcal839.2g3811.2g962g183.8g
Valittu annoskoko5376g13865kcal419.6g1905.6g481g91.9g
Annoskoko puolitettuna2688g6933kcal209.8g952.8g240.5g46g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238