Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 48g17kcal0.5g3.2g0.1g0.9g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Tomaattisose tomaattipyree 8.8g6.7kcal0.4g1.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g6g13kcal0.8g1.3g0.5g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 100g26kcal1.6g3.5g0.2g1.9g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)13g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1077g160kcal8g24.4g1.8g8g
Valittu annoskoko539g80kcal4g12.2g0.9g4g
Annoskoko puolitettuna269g40kcal2g6.1g0.5g2g
Arvot/100g100g15kcal0.7g2.3g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910