Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 104g66kcal3.1g5g3.6g0g
Uudet perunat keitetty167g127kcal2.8g26.8g0.3g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g26g73kcal4.9g0g5.7g0g
Keräkaali, 100g42g10kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g604kcal24.2g76.8g19.8g9.4g
Valittu annoskoko539g302kcal12.1g38.4g9.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna269g151kcal6.1g19.2g5g2.4g
Arvot/100g100g56kcal2.2g7.1g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745