Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 27g110kcal0g27g0g0g
Viinietikka balsami56g20kcal0g0.6g0g0g
Rypsiöljy rainbow113g1013kcal0g0g112.5g0g
Silakkafilee 338g485kcal54g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g3254kcal108g55.2g285g0g
Valittu annoskoko539g1627kcal54g27.6g142.5g0g
Annoskoko puolitettuna269g813kcal27g13.8g71.3g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794