Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g283g1017kcal22.7g222.8g1.4g4.8g
Pirkka naudan jauheliha 400g1333g3038kcal253.2g0g226.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g883g883kcal66.2g132.4g7.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)183g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä666g500kcal27.3g83.3g5.3g20.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl33g83kcal4g0.5g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10760g11140kcal751.6g895.6g496g57.2g
Valittu annoskoko5380g5570kcal375.8g447.8g248g28.6g
Annoskoko puolitettuna2690g2785kcal187.9g223.9g124g14.3g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586