Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2252g1036kcal72.1g108.1g33.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)450g568kcal49.5g1.4g40.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen45g324kcal0.5g0.5g36g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%450g721kcal12.2g12.2g67.6g0g
Tonnikala öljyssä 676g1282kcal183.2g0g60.8g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g450g315kcal49.5g11.3g6.8g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli450g1351kcal16.2g18.9g135.1g0g
Tilli tuore9g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 586g2009kcal59.7g409.8g7g20.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10764g15216kcal886.4g1124.6g775.4g41.4g
Valittu annoskoko5382g7608kcal443.2g562.3g387.7g20.7g
Annoskoko puolitettuna2691g3804kcal221.6g281.2g193.9g10.4g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689