Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas563g1575kcal106.9g0g123.8g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Voi 135g979kcal1.6g0.5g109.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g463kcal13.8g94.5g1.6g4.7g
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Ruokakerma Valio 5%900g540kcal10.8g25.2g45g0g
Poronliha 675g860kcal145.5g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10764g9233kcal572g269g644.8g17g
Valittu annoskoko5382g4617kcal286g134.5g322.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna2691g2308kcal143g67.3g161.2g4.3g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283