Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g110g31kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Vehnäjauho puolikarkea 82g283kcal8.4g57.7g1g2.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen56g405kcal0g0g45g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g28g202kcal0.3g0.3g22.5g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g28g70kcal3.9g1g5.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g70g281kcal0g70.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g3499kcal41.4g465.2g160.8g11.2g
Valittu annoskoko539g1750kcal20.7g232.6g80.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna270g875kcal10.4g116.3g40.2g2.8g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.2g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081