Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 102g36kcal4.7g2g0.3g2.6g
Kukkakaali 117g28kcal2.1g2.6g0.4g2.7g
Oivariini, 758.2g56kcal0.1g0.1g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt58g27kcal1.9g2.8g0.9g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g51g153kcal13.3g1g10.7g0g
Kesäkurpitsa58g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Tumma soijarouhe, risetti29g84kcal14.6g9.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g891kcal79.4g52.2g41.6g12g
Valittu annoskoko539g446kcal39.7g26.1g20.8g6g
Annoskoko puolitettuna270g223kcal19.9g13.1g10.4g3g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096