Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g350g105kcal3.5g14g1.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1167g408kcal18.7g80.5g1.2g16.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1167g211kcal6.5g29.2g4.7g8.2g
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Vesi, vesijohtovesi 2333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10780g2049kcal66.6g281g62g61g
Valittu annoskoko5390g1025kcal33.3g140.5g31g30.5g
Annoskoko puolitettuna2695g512kcal16.7g70.3g15.5g15.3g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671