Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g1167g2417kcal121.3g22.2g218.2g35g
Sipuli, tuore233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Lanttu 233g67kcal2.3g10.7g0.7g4.2g
Porkkana 933g305kcal5.8g51.9g1.9g23.8g
Selleri, annos 50g163g23kcal1.6g4.9g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 1517g982kcal24.3g199.9g2.6g12.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl70g175kcal8.4g1g15.4g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g537g161kcal24.7g10.7g1.6g8.6g
Kiinankaali raaka 100g537g97kcal8.6g12.3g1.6g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10780g8580kcal400g649.6g485g201.8g
Valittu annoskoko5390g4290kcal200g324.8g242.5g100.9g
Annoskoko puolitettuna2695g2145kcal100g162.4g121.3g50.5g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062