Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 732g211kcal7.3g33.7g2.2g13.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Peruna, keskikokoinen 60g338g203kcal5.1g43.9g0.3g3g
Selleri, annos 50g338g47kcal3.4g10.1g0g0g
Vesi2251g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 518g88kcal10.9g1g1.6g12.4g
Pekoni rasvainen 315g1185kcal37.8g0g116.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g225g630kcal42.8g0.1g49.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10782g5083kcal228.2g242g343.2g89.2g
Valittu annoskoko5391g2542kcal114.1g121g171.6g44.6g
Annoskoko puolitettuna2696g1271kcal57.1g60.5g85.8g22.3g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208