Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2000g400kcal12g70g6g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2800g3920kcal144.5g782.9g19g95.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10784g10384kcal330.4g1762.2g212.4g208.2g
Valittu annoskoko5392g5192kcal165.2g881.1g106.2g104.1g
Annoskoko puolitettuna2696g2596kcal82.6g440.6g53.1g52.1g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889