Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt4000g1840kcal128g192g60g0g
Mannasuurimo tumma 400g1237kcal40.8g237.6g7.2g22g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g192g768kcal0g190.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai264g924kcal31.7g187.4g5.5g7.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g64g199kcal7g38.4g4.5g17.9g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10792g11623kcal525g1693.6g292.6g95.6g
Valittu annoskoko5396g5811kcal262.5g846.8g146.3g47.8g
Annoskoko puolitettuna2698g2906kcal131.3g423.4g73.2g23.9g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110888