Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2600g8921kcal264.9g1820g31.2g91g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 400g2841kcal3g1.6g320g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g1600g800kcal48g64g40g0g
Ruohosipuli, tuore80g22kcal1.1g3g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10792g27834kcal842.2g3825.2g965.6g184.4g
Valittu annoskoko5396g13917kcal421.1g1912.6g482.8g92.2g
Annoskoko puolitettuna2698g6959kcal210.6g956.3g241.4g46.1g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238