Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)5.1g17kcal1g0.8g1g0g
Kookosrasva (Cocos)26g229kcal0g0g25.7g0g
Vispikerma, Milbona8.6g31kcal0.2g0.2g3.3g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g3.4g23kcal0.9g0.4g2g0.1g
Murot, Rice Crispies1.7g6.5kcal0.1g1.5g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.9g3.4kcal0g0.8g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly8.6g12kcal1.3g0.8g0.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g642kcal7g9g65g9.6g
Valittu annoskoko54g321kcal3.5g4.5g32.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna27g161kcal1.8g2.3g16.3g2.4g
Arvot/100g100g595kcal6.5g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868