Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g12g17kcal2.6g0g0.7g0g
Rypsiöljy rainbow0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Parsakaali brokkoli 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosipuli, Rainbow1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%2.3g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g3.1g5kcal0.3g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g67kcal6.6g2.8g3g0.8g
Valittu annoskoko54g34kcal3.3g1.4g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g17kcal1.7g0.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g62kcal6.1g2.6g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493