Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g8.5g38kcal0.7g5.8g1.4g0.3g
Voi 2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g9g34kcal0.5g0.3g3.3g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g9g25kcal0.8g1.1g1.9g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g14g16kcal0.1g2.1g0.7g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 2.8g8.4kcal0g0.6g0.4g0g
Kahvilikööri2.8g8.1kcal0g0.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.3kcal0.3g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g328kcal4.8g30g19.2g0.6g
Valittu annoskoko54g164kcal2.4g15g9.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g82kcal1.2g7.5g4.8g0.2g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.8g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743