Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g28g54kcal4.2g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)9g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.4g4.3kcal0.1g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g176kcal10.2g11.6g9.6g1g
Valittu annoskoko54g88kcal5.1g5.8g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g44kcal2.6g2.9g2.4g0.3g
Arvot/100g100g163kcal9.4g10.7g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857