Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.4g0.1g0.3g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)13g5kcal0.5g0.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Maustekurkku5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g66kcal2.4g12.6g0.4g0.8g
Valittu annoskoko54g33kcal1.2g6.3g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g17kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g62kcal2.2g11.7g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234