Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]11g13kcal1.3g0.2g0.7g0g
Pesto (Pirkka)1.4g8.1kcal0.1g0.1g0.9g0.1g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g17g38kcal1.3g7.2g0.4g2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7g19kcal0.1g0.2g2g0g
Mozzarella, Euroshopper7g18kcal1.3g0.1g1.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g196kcal8.4g16.4g10.6g4.6g
Valittu annoskoko54g98kcal4.2g8.2g5.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna27g49kcal2.1g4.1g2.7g1.2g
Arvot/100g100g182kcal7.8g15.2g9.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983