Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 26g9kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl3.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g121kcal13g1.2g6.8g1.4g
Valittu annoskoko54g61kcal6.5g0.6g3.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g30kcal3.3g0.3g1.7g0.4g
Arvot/100g100g113kcal12.1g1.1g6.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672