Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g7g4.3kcal1g0.2g4.2g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g3.8kcal0g0.8g0g0g
Porkkanaraaste 200g14g3.8kcal0.1g0.7g0g0.4g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton14g23kcal1.1g0.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g198kcal7g5.4g25.2g0.8g
Valittu annoskoko54g99kcal3.5g2.7g12.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g50kcal1.8g1.4g6.3g0.2g
Arvot/100g100g184kcal6.5g5g23.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749