Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g34g113kcal4.4g23g0.5g2.2g
Kanttarelli, tuore, annos 50g5.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g5.6g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g340kcal12.8g46.6g11.4g4.8g
Valittu annoskoko54g170kcal6.4g23.3g5.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna27g85kcal3.2g11.7g2.9g1.2g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333