Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g4.1g16kcal1.3g2.4g0.1g0.1g
Grahamjauho 3.3g11kcal0.3g2g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Flora culinesse2g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g113kcal3.8g14.8g3.6g2g
Valittu annoskoko54g56kcal1.9g7.4g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna27g28kcal1g3.7g0.9g0.5g
Arvot/100g100g104kcal3.5g13.7g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237