Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper7.5g12kcal0.8g1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punajuuri 7.5g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 6.3g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g13g26kcal0.4g0.8g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g109kcal3.2g10g5.8g1.2g
Valittu annoskoko54g55kcal1.6g5g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g27kcal0.8g2.5g1.5g0.3g
Arvot/100g100g101kcal3g9.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492