Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)8.2g2.7kcal0g0.5g0g0.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)24g33kcal2.6g0.1g2.5g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.8g0.1g0.3g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g262kcal7.2g33.6g10.6g0.8g
Valittu annoskoko54g131kcal3.6g16.8g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g66kcal1.8g8.4g2.7g0.2g
Arvot/100g100g242kcal6.7g31.1g9.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566