Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai10g37kcal0.5g3.2g2.5g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.5g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g147kcal7.4g8.8g8.8g1.2g
Valittu annoskoko54g74kcal3.7g4.4g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g37kcal1.9g2.2g2.2g0.3g
Arvot/100g100g136kcal6.9g8.1g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249