Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g24g30kcal2g4.7g0.3g0.5g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)1.1g2kcal0g0g0.2g0g
Paseerattu tomaatti rainbow18g6.4kcal0.2g1.3g0.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton3.7g5.8kcal0.3g0.1g0.5g0g
Oltermanni 9% (Valio)2.6g5.5kcal0.8g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon1.1g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.9g6.6kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g118kcal7.2g13.2g3.8g1.4g
Valittu annoskoko54g59kcal3.6g6.6g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g30kcal1.8g3.3g1g0.4g
Arvot/100g100g109kcal6.7g12.2g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872