Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso, tuore4.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Popsi viitonen9g22kcal1g0.3g1.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g67kcal2.4g5g3.8g0.4g
Valittu annoskoko54g33kcal1.2g2.5g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g17kcal0.6g1.3g1g0.1g
Arvot/100g100g62kcal2.2g4.6g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344