Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g12g24kcal1.2g0.2g2.2g0.4g
Sipuli, tuore2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 15g10kcal0.2g2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Parsakaali, tuore, 257g5.4g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kiinankaali raaka 100g5.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g86kcal3.8g6.2g4.8g1.8g
Valittu annoskoko54g43kcal1.9g3.1g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal1g1.6g1.2g0.5g
Arvot/100g100g80kcal3.5g5.7g4.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062