Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)19g24kcal3.4g0.4g1.1g0g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.7g0.3g0g0.4g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka9g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu12g7kcal0.1g0.5g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g111kcal9.2g3.6g6.4g0.8g
Valittu annoskoko54g55kcal4.6g1.8g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g28kcal2.3g0.9g1.6g0.2g
Arvot/100g100g102kcal8.5g3.3g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226