Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 5.5g5.5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.9g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g27g16kcal0.3g1.2g1.1g0.2g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)16g17kcal4g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g96kcal9.2g4.2g4.4g0.6g
Valittu annoskoko54g48kcal4.6g2.1g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g24kcal2.3g1.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g88kcal8.5g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481