Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 14g32kcal2.5g0g2.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk8.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g1.6g3kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.1g18kcal1.4g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g139kcal8.6g2.6g10.2g0.6g
Valittu annoskoko54g69kcal4.3g1.3g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g35kcal2.2g0.7g2.6g0.2g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.4g9.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715