Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g18g21kcal3.9g0g0.6g0g
Porkkana 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g11g0.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g22g5.5kcal0.3g0.9g0g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g64kcal8.4g2.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko54g32kcal4.2g1.1g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g16kcal2.1g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g60kcal7.8g2g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234