Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia31g44kcal5.3g0g2.5g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)2.8g11kcal0.4g2.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g122kcal12.4g4.6g6g0.2g
Valittu annoskoko54g61kcal6.2g2.3g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal3.1g1.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112