Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha36g59kcal6.8g0g3.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]10g35kcal1.2g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g235kcal16.2g0.6g19.6g0.4g
Valittu annoskoko55g118kcal8.1g0.3g9.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g59kcal4.1g0.2g4.9g0.1g
Arvot/100g100g216kcal14.9g0.6g18g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119