Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g1.2g5.4kcal0g0g0.6g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g4.7g18kcal0g4.5g0g0g
Raparperi 22g7.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Culinesse (Flora), annos 10g5.8g27kcal0g0g3g0g
Sokeri 7g28kcal0g6.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.1g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g241kcal3.2g36.6g8.4g1.2g
Valittu annoskoko54g121kcal1.6g18.3g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g60kcal0.8g9.2g2.1g0.3g
Arvot/100g100g222kcal2.9g33.7g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570