Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7g9kcal0.2g0.1g0.9g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g20g66kcal2.7g0g6.1g0g
Broilerinfilee (Snellman)28g23kcal4.6g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g197kcal15g1.2g14.6g0g
Valittu annoskoko54g99kcal7.5g0.6g7.3g0g
Annoskoko puolitettuna27g49kcal3.8g0.3g3.7g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231