Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 23g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.6g
Pekoni, paistettu 8g41kcal1.3g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g7g23kcal1.8g0g1.8g0.1g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g167kcal9g2g13.4g1.4g
Valittu annoskoko54g84kcal4.5g1g6.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g42kcal2.3g0.5g3.4g0.4g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018