Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 2g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.8g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g191kcal5.8g38g0.8g3.2g
Valittu annoskoko54g96kcal2.9g19g0.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna27g48kcal1.5g9.5g0.2g0.8g
Arvot/100g100g176kcal5.3g35g0.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248