Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g4.8g10kcal1.2g0g0.5g0g
Maissi (makea), Rainbow7.5g6kcal0.2g1g0.1g0.3g
Kurkku 14g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 17g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g50kcal3.6g3.8g1.8g1.4g
Valittu annoskoko54g25kcal1.8g1.9g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g12kcal0.9g1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g46kcal3.3g3.5g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81618