Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 21g8.1kcal0.2g1.5g0g0.5g
Nauris 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2.8g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g51kcal1g4g3g1.4g
Valittu annoskoko54g26kcal0.5g2g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g13kcal0.3g1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g47kcal0.9g3.7g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88566