Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Tonnikala vedessä 11g11kcal2.4g0g0.2g0g
Sipuli kuivattu 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g1.4g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml11g16kcal0.2g0.3g1.6g0g
Herneet (Apetit)7g3.7kcal0.4g0.4g0.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g7g8.7kcal0.2g1.8g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g17g18kcal0.9g3.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g132kcal8.8g13.4g5g0.4g
Valittu annoskoko54g66kcal4.4g6.7g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g33kcal2.2g3.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g121kcal8.1g12.3g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575