Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen24g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti7.8g22kcal0.3g0.4g2.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 6.3g14kcal1g0g1.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio1g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g141kcal9.6g3g10.2g1g
Valittu annoskoko54g71kcal4.8g1.5g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g35kcal2.4g0.8g2.6g0.3g
Arvot/100g100g130kcal8.8g2.8g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317