Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g27g41kcal5.2g0g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g2.7g8.8kcal0.5g0.2g0.6g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 5.5g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow2.2g0.4kcal0.1g0g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Eldorado sinihomejuusto2.7g11kcal0.4g0g1g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g196kcal12.8g1.6g15g0.4g
Valittu annoskoko55g98kcal6.4g0.8g7.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g49kcal3.2g0.4g3.8g0.1g
Arvot/100g100g180kcal11.7g1.5g13.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272