Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte13g6.4kcal0.1g1.5g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)10g6.5kcal0.3g0.5g0.4g0g
Leivinjauhe0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl11g39kcal1.3g7.8g0.2g0.4g
Kananmuna kuoreton5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri6.6g27kcal0g6.5g0g0g
Oivariini vähärasvainen7.6g42kcal0.1g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g258kcal4.8g33.4g11.2g1g
Valittu annoskoko55g129kcal2.4g16.7g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g64kcal1.2g8.4g2.8g0.3g
Arvot/100g100g236kcal4.4g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29983