Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Ranskankerma Valio7g20kcal0.2g0.2g2g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g5.9g8.8kcal0.1g0.2g0.9g0g
Pekoni Pirkka6.6g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g194kcal13.8g1.6g14.8g0.2g
Valittu annoskoko55g97kcal6.9g0.8g7.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g49kcal3.5g0.4g3.7g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.5g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161