Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g27g14kcal0.4g3.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g6.7g11kcal0.2g0.3g1g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g90kcal5.4g7g4.8g0g
Valittu annoskoko55g45kcal2.7g3.5g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna27g23kcal1.4g1.8g1.2g0g
Arvot/100g100g83kcal5g6.4g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134